Nytårskoncert i Grenaa

11.01.2019 kl. 19:30 Kulturhuset Pavillonen, Grenaa
Køb billet

Billetsalget slutter:

10.01.2019 kl. 23:30

I samarbejde med Randers Kammerorkester og dets karismatiske dirigent David Riddell arrangerer vi atter nytårskoncert i Grenaa. Sammen med dette års solist, Adam Frandsen, vil orkestret med humor og glimt i øjet levere storslået musik. Der bliver serveret et glas bobler i pausen. Pris: 125 kroner for SparKron Garanter og 200 kroner for øvrige gæster

Garantarrangement
OBS! - Ved tilmelding skal du bruge det kontonummer, din garantkapital står på. Du kan finde det i mobil- eller netbank.

Der kan kun bestilles op til to garantbilletter pr. ordre 


Årets solist er Adam Frandsen. Han begyndte sin musikalske karriere i Københavns Drengekor og uddannede sig siden i USA på bl.a. Curtis Institute of Music og Yale University. I de seneste år har han markeret sig på danske og internationale scener med roller i bl.a. Wagners Mestersangerne i Salzburg, Sjostakovitjs Cheryomushki på den berømte Semperoper i Dresden og Puccinis La Boheme på Castleton Festival med Lorin Maazel som dirigent. Frandsen har desuden sunget Mahlers “Das Lied von der Erde” med Hamburger Symphonier i Jerusalem, og synger i 2018 rollen som Alfredo i Den Jyske Operas opsætning af Verdis La Traviata.