DKK 25,00

Familiekoncert med Aarhus Symfoniorkester

19.05.2018 kl. 13:30 Musikhuset Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 25,00

Tegneren, fortælleren og musikeren Carl Quist-Møller tegner og fortæller eventyret om Prinsen, Prinsessen og forræderen Gnomu mens Aarhus Symfoniorkester spiller musikken skrevet af den russiske komponist Modest Musorgskij. Vi mødes lørdag 19. maj kl. 13.30 i Musikhuset i Aarhus i den bagerste del af restauranten. Her uddeler vi billetterne til forestillingen, får lidt snacks og saft, inden vi går ind i salen. Forestillingen er i Symfonisk Sal og begynder kl. 14.00.

Familiekoncert med Aarhus Symfoniorkester

Tag med i Musikhuset i Aarhus og hør og se Eventyret om Prinsen, Prinsessen og forræderen Gnomus

Det er med stor fornøjelse vi hermed invitere SparKron Garanter til en helt særlig familiekoncert. Tegneren, fortælleren og musikeren Carl Quist-Møller tegner og fortæller eventyret om Prinsen, Prinsessen og forræderen Gnomu mens Aarhus Symfoniorkester spiller musikken skrevet af den russiske komponist Modest Musorgskij.

Carl Quist-Møller er tegneren bag Jungledyret Hugo og han er en dreven og levende historiefortæller, der tager os med igennem det klassiske mesterværk med sine live-tegning og fortælling direkte fra scenekanten. Han har selv skrevet eventyret til musikken, og vi skal møde Prins Bjørn, Prinsesse Grif og den onde, onde Gnomus.

Her er en lille forsmag på, hvordan en koncert med Carl Quist-Møller tager sig ud:
https://www.tv2ostjylland.dk/artikel/se-jungledyret-hugos-far-tegne-til-musik
 
Vi mødes lørdag 19. maj kl. 13.30 i Musikhuset i Aarhus i den bagerste del af restauranten. Her uddeler vi billetterne til forestillingen, får lidt snacks og saft, inden vi går ind i salen. Forestillingen er i Symfonisk Sal og begynder kl. 14.00.

Pris: 25 kroner (for billet og forfriskninger forud for koncerten)