AFLYST: Nordsø Records og Aske Jacoby

08.09.2017 kl. 18:00 Nordsø Records, Nordhavn
Tilmeld

Billetsalget er slut

 

Arrangementet er desværre aflyst, da Aske Jacoby har valgt ikke at udgive på vinyl i denne omgang.Med en rundtur på Nordsø Records i København får du et sjældent indblik i, hvordan en vinylplade presses. Det sker på releasedagen for vinyludgaven af Aske Jacobys album ”Live in Paris”, der udkom i februar. Efter rundturen får vi lidt at spise, hvorefter Aske Jacoby og band indtager Nordsø Arrangementet er desværre AFLYST, da Aske Jacoby har valgt ikke at udgive på vinyl i denne omgang. Records egen musikscene og giver koncert. Alle deltagere får en signeret vinylplade med Aske Jacoby med hjem. Arrangementet foregår stående. Pris: 300 kroner for SparKron Garanter og 450 kroner for deres gæst (Normalpris: 650 kroner)

Garantarrangement
OBS! - Ved tilmelding skal du bruge det kontonummer, din garantkapital står på. Du kan finde det i mobil- eller netbank.

Der kan kun bestilles op til to garant- og to gæstebilletter pr. ordre 

Nærvær og små oplæg som koncept
Konceptet hos Nordsø Records er inspireret af de danske mikrobryggerier, hvor lokalt nærvær og små oplag er vigtige konkurrenceparametre. Hos Nordsø Records kan musikere, bands og pladeselskaber få presset vinylplader i oplag helt ned til 100 eksemplarer.


Ud over pladepresseri har Nordsø Records en musikscene, så musikerne kan holde deres releasefest i samme lokaler, som vinylpladerne presses.

ASKE JACOBY

  • Skabte som 16-årig Aske Jacoby Band, der senere blev til bandet News
  • Var i 1985 med til at danne Danseorkestret, der storhittede med singlen Kom tilbage nu
  • Guitarist på flere plader med C. V. Jørgensen, Sanne Salomonsen, Thomas Helmig, Kasper Winding og mange andre
  • Har medvirket på mere end 350 pladeudgivelser og er dermed en af dansk musiks mest anvendte studiemusikere
  • Pladeaktuel med ”Live in Paris”