Cirkus Arena med Motor Mille - Horsens

28.05.2017 kl. 14:00 Langelinie, Horsens
Tilmeld

Billetsalget er slut

 

Giv familien en eventyrlig oplevelse, når Cirkus Arena med Motor Mille i spidsen kommer til en by nær dig. Arrangementet er for Sparkron Garanter og deres børn og børnebørn. Pris 150 kr. pr. person. (Normalpris: 230 kroner) (Børn under 2 år sidder gratis på skødet, og skal ikke bestille billet)

Garantarrangement - Pris: 150 kroner

Cirkus Arena får i 2017 uventet besøg. For lige som cirkusdirektøren Benny Berdino skal til at begynde forestillingen og åbne sin store eventyrbog, kommer Motor Mille forbi med et stort ønske om at overtage fortællingen. Og hun får lov.

Oplev historien om det magiske cirkusunivers, som kun finder sted i manegen under den røde og gule teltdug. En manege hvor artister fra hele verden drømmer om at optræde - men kun de allerdygtigste får lov.

Om Motor Mille holder sig til eventyret, eller om hun lader fantasien løbe af med sig, kan vi desværre ikke fortælle. Men vi kan afsløre, at du kommer til at opleve artister i verdensklasse, åndeløs spænding og forrygende komik, der vil imponere alle børn og voksne, som er klar på eventyr. Glæd dig - det gør vi!