DKK 200,00

LAND Live - Kristian Lilholt

18.09.2014 kl. 20:00 , Viborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 200,00

Tag med på en rejse i årstidernes danske landskaber i musik, lyrik, malerier og film, når koncerten LAND Live lander i Tinghallen. LAND Live bygger på et samarbejde mellem komponist Kristian Lilholt, billedkunstneren Carsten Frank og filmproducer Kim Søgaard og er tilsat blandt andre Benjamin Koppels saxofon og fløjtenisten Michala Petri. Pris: 200 Kroner pr. billet (Normalpris pr. billet: 300 kroner)

Tag med på en rejse i årstidernes danske landskaber i musik, lyrik, malerier og film, når koncerten LAND Live lander i Tinghallen.

LAND Live bygger på et samarbejde mellem komponist Kristian Lilholt, billedkunstneren Carsten Frank og filmproducer Kim Søgaard og er tilsat blandt andre Benjamin Koppels saxofon og fløjtenisten Michala Petri.

Udgangspunktet for LAND Live er 8 store ekspressive landskabsmalerier af billedkunstner Carsten Frank. Da Kristian Lilholt i 2006 for første gang så Carsten Franks værker, blev han fuldstændig tændt.

”Malerierne åbnede for en strøm af minder, fornemmelser og længsler. ”Jeg fik stor lyst til at uddybe, bidrage og blive en del af maleriernes kunstneriske univers”.

Derfor komponerede og indspillede Kristian Lilholt original musik og sange til LAND i de følgende år sammen med en række markante danske musikere og sangere.

Filmproduceren Kim Søgaard giver LAND en 4. dimension med 8 originale film over malerierne, lyriken og musikken.

Udstillingen af Carsten Franks originalmalerier kan opleves i Tinghallen kl. 17.00. Der vil være gratis entre til udstillingen. Malerierne er venligst udlånt af Jyske Finans i Silkeborg.